P69-MDDP256LAUF P690 PLUS LP PCI kartico uporablja v dobrem stanju

P69-MDDP256LAUF P690 PLUS LP PCI kartico uporablja v dobrem stanju

w132807

Novo

Na zalogi

€335.52
Količina

Oznake: mini led ribe alarm, hdmi 2 av convector, lexus es2007 brisanje, svetilka papirja 50, siva suhi tek, kirby vakuumske amazon, angleški bulldogs nc, angleške knjige dekleta, hp roko kalkulatorji.

Baterije ne more poslati , boste dobili na krovu brez baterije

Prosimo, bodite pozorni : 1, Če imajo kakršne koli težave, ko ste prejeli , se nemudoma obrnite na nas , se vrnete za nadomestilo ali spremeniti v roku 7 dni .Po 7 dneh , sprejmemo samo zameno za spremembe ali popravila , ne sprejemajo vračilo v garancijo . 2, Različne države imajo različne Carinske politike , tako kot vsi davčni pristojbina se plača kupci . 3, Če se vrnete izdelkov , smo plačali za ladijskega stroškov za vas , in boste plačali za shipping stroški za nas .Vsi izdelki, ki jih bo test, preden odpremo in pakiranje je dobro , vendar ne moremo 100% obljuba dela po medkrajevni promet in ekstrudiranje z veliko drugih paketov .

4, Zdaj za mednarodni pomorski promet , veliko dostave kurirske službe ne more ladja z baterijo za nekatere države, morda bodo nekateri kupci dobijo matične plošče, brez COMS baterije na krovu , prosim, odpusti mi , si vzemite iz starega odbora za baterije namestite na novi plošči .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<