Hitch Tightener Anti Klopotec Stabilizator Jekla Težka Rjo Prameni Objemka 2 Palca

Hitch Tightener Anti Klopotec Stabilizator Jekla Težka Rjo Prameni Objemka 2 Palca

w1269

Novo

Na zalogi

€19.63 €10.60
Količina

Oznake: bar prameni, avto kavljem prikolico, vlečnim drogom prikolico, vlečne kljuke, žogo prameni, kavelj prikolico, hitch gori, pokrov vlečnim drogom, zaklepanje prikolico, Prameni.

1.Večina vozil, ki jih namestite na jamboru, prikolica polje, stojala iz repa se lahko pojavijo razmere, kot so ohlapno, wobbling ali tresenja.

2.Ta težka hitch tightener anti-klopotec stabilizator lahko rešili te probleme.To pridržite hitch tesno in odpravlja 90% wobble na stojalo.To odlično deluje, da odstranite wiggling, tolkel in clanging od stojalo za van.

3.Glavni funkcijo - hitch tightener pomaga, da se prepreči prekomerne gibanja, nadležno, klopotec, hrup, wobble za vleko priklopnika žogo stojala, stojala za kolesa, hitch stojala za kolesa, itd Vzdržljiv material, ki je Zasnovan tako, ogljikovega jekla, tightener ploščo, visoke trdnosti matice, podložke in U-vijakom, rje-brezplačno.Trajno, močno in stabilno gospodarstvo.

4. Enostaven za namestitev - Hitro namesti v nekaj minutah in obdržati tovor prevozniku s-brezplačno na dolge vožnje.Preprosto zdrsne U-vijakom nad sprejemnikom, nato pa potisnite tightener ploščo v vijakov, in nazadnje, zategnite, da se zaskoči.Primerna za Razred I, II, III ali IV (1, 2, 3 ali 4), kljuke, da ukrepa tako 1.25 cm in 2 palca kljuke

5.Široko uporablja - Fit za različne vlečne z izvedbo vozila, kot tovornjak, SUV, limuzina, RV, kombi, avtodom in enoprostorca.Lahko mogoče uporabiti s standardnimi žogo vlečno kljuko, hitch, spusti težav, težav extender, hitch adapterji, razporeditev teže, hitch, spredaj kljuke in več.

Material:nerjaveče jeklo

barva:Črna+srebrna

Vsebina Paketa:

1 x Prikolico Zapiralo, ki ga

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki