Božič Pliš Žogo Okraski Shatterproof Božični Okraski Drevo Plišastih Kroglice za zabavo Dekoracijo N09 20 Dropshipping

Božič Pliš Žogo Okraski Shatterproof Božični Okraski Drevo Plišastih Kroglice za zabavo Dekoracijo N09 20 Dropshipping

w12219

Novo

Na zalogi

€3.39 €2.58
Količina

Oznake: novo leto sova, christma, medved bombaž, novo leto obesek, hulk polnjene živali, christma ornament, angel stojalo, kawaii plišastih samorog, stuf igrača, angel kipec.

Mala Božični kroglice se lahko uporablja na majhnih namizni dreves.Ti so tudi super, da visi na vrhu del ali, da izpolnite majhno mesto velikih dreves.

Okraski za božična drevesa zbirk.Obstaja 13 stilov, dekorativne kroglice vam omogočajo, da graditi svojo zbirko hitro in okrasite z več možnostmi.

Bo odličen dodatek za vaš Božični okraski in počitnice dekoracijo.Popoln dom dekor za pestro prikaz Božič, poroke, posla, obletnico, stranka, kot visi okraske na drevesne veje, tabela centerpieces, okoli banister, nad recepcijo, itd.To je tudi odlična izbira za komercialne počitnice okraski.Kot nalašč za Božično temo obrti DIY projekte, kot venec, garland, in kroglice slikarstvo.

Pliš Božično drevo, žoge, ki je Idealen za družine z otroci in domače živali.Nastavite si brez skrbi jih dobili bolelo in steklene črepinje povsod.

Božič žogo okraski so izdelani iz debelejših visoke kakovosti krpo in bolj prefinjeno obdelavo.Kljuke za Božič kroglice, ki so vključeni, da bi lažje obešanje.Kroglice so opremljeni z String Obešalniki.

Specifikacija:

Material: Pliš

Barva:Kot kažejo

Velikost:

8x8cm 10g

6x6cm 8g

Opomba:1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje(brez trgovina na drobno paket):

1 x Božič plišastih kroglice

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki