UT353-BT hrupa meter detektor decibel meter tester hrupa meter merilnik ravni zvoka

UT353-BT hrupa meter detektor decibel meter tester hrupa meter merilnik ravni zvoka

w1034

Novo

Na zalogi

€19.87
Količina

Oznake: merilnik nivoja vode, decibel meter, ravni magnet, decibel zvok, merilnik zvoka, ravni orodje, digitalni merilnik, detektor zvok, decibel merilnik hrupa, avto hrupa detektor.

Informacije O Velikosti

Izdelek Parameter

Blagovna znamka:enota Številka Modela:UT-353BT Merilno območje:30~130dBA Natančnost:±1,5 dB Frekvenčni razpon:31,5 leta Hz~8KHz Merjenja frekvence:A Frekvenca vzorčenja:FASH125ms/SLOW1000ms Preobremenitve zaslon:ZN/OL; Vrednosti meritev:MAX/MIN Ohranitev podatkov:DRŽITE Osvetlitev:on/off Samodejna zaustavitev:5 minut Obratovalni pogoji: Temperatura :0-40C Vlažnost: 10% do 80%RH Shranjevanje Pogoj: Temperatura: -10 do 60C Vlažnost: 10% do 70% relativne vlažnosti Mikrofon:1/2 palčni Electret Kondenzator mikrofon Standard Karton Velikost:52 mm*150mm

Opis Izdelka

Uporablja se v glavnem za absolutni tlak zvoka kalibracije, mikrofoni, zvočni ravni metrov in drugih akustičnih merilnih instrumentov.Značilnosti izdelka: v Skladu s GB / T15173 Razred 1. Zvočnega tlaka stiskanja, vrsta, dobro stabilnost.Baterija deluje in je enostaven za uporabo.

Podjetje uvod

Shanghai Chengtest Profil Podjetja Electronics CO,.D.o.o. je visokotehnološko podjetje, ki je osredotočeno na področju testiranja in meritve industriji.Chengtest je pionir v testiranje vibracij na Kitajskem, ki je pridobil veliko patentov.Ustanovitelji Chengtest so bili vsi diplomiral EE šoli, Peking University, ki imajo bogate izkušnje v testiranje vibracij industriji.Chengtec ponuja 4 linije izdelkov, kot asaccelerometer senors,podatkov, nakup opreme, programsko opremo za analizo in nadzor na daljavo sistem, ki temelji na IS.Chengtest je posvečen biti vodilni ponudnik za industrijske ogromen podatkov, pridobivanja, testiranja in meritve rešitve.Shanghai Chengtest,vaš zanesljiv strokovnjak za testiranje in merjenje!Imenik: Kevin Hu Mobitel:13916467084 E-pošta:[email protected] Spletna stran:www.sh-chengtec.com Naslov: Soba, 14D, MRT Stavbe, Št 600 TianShan Rd, Changning Distric, Šanghaju.

Poprodajne Storitve

Pogosta VPRAŠANJA

Q: 1. Kaj podatki ali vaše pospeška, ki so dobili?Amplituda ali frekvenco?

A: Po pospešek senzor je priključen na pridobivanje podatkov kartice, napetost signala je pridobljen.Ta napetost signala isdirectly deljeno z občutljivost koeficient pospešek senzor (ta občutljivost je na voljo v poročilu o vsak pospešek senzor in enote je na splošno mV / g), ki se lahko neposredno pretvorijo v pospeševanje vrednost.V unitis g, 1 g = 9.8 m / s2, pospeška dobi original vibracije pospešek vrednost, ki je časovno domene signala.Če amplitude in frekvence, ki so potrebne, da se lahko obdelujejo v poznejših za obdelavo podatkov in povezav.

Q: 2. Kaj so glavne prednosti piezoelektrični pospešek senzorji?

O: načelo piezoelektrični pospešek senzor je, da piezoelektrični keramični kristalno povzroča pospešek, in ustrezen znesek dajatev je napeljala na površini kristala.Brezplačno ojačevalnik vezja (IEPE) je integriran insidethe senzor za neposredno izhod -5V- + 5V napetost signala.Glavne prednosti piezoelektrični pospešek senzorji so highstability, neodvisno od zunanje elektromagnetno okolje in temperature, ki je primerna za industrijske meritve, laboratorytesting, in instrumentacije.

Q: 3. Kako dobiti hitrost signala in frekvenco vibracije?

A: naknadno obdelavo podatkov, del se lahko izvede proces integracije, da pridobijo hitrost signala, in opravlja FFT preoblikovanje pridobiti vibracijsko frekvenco informacije.

V: 4. Kako lahko povežem pospeška neposredno pridobivanje podatkov napravo in jo uporabljati?

A: Če ste kupili naše USB-4431 ali 9234 zajemanje sim, lahko neposredno povežete senzor za naše zajemanje kartico in jo uporabite.Thesignal naprava vezje znotraj zajemanje kartice prihaja z njim.Če ste nakup univerzalne multi-funkcijo napetosti dataacquisition sim, potrebujete dodatne signal conditioning opreme, ki je naše stalno trenutni tok, ki zagotavlja aconstant izhodni tok 2 ~ 10mA.Lahko izbirate po različnih delovnih okoljih in kanalov.CT5201 CT5204 CT5210.

Q: 5. Kakšna je povezava med pospeška in pridobivanje podatkov oprema?

A: Če so opremljene z signal conditioning opreme, M5, da BNC kabel iz naše senzor je priključen na IEPE vrata theconstant trenutni tok, in nato izhod koncu je priključen na naše podatke z ujemanje BNC rotacijski pin nos kabel.Kartice.Če itis opremljen z USB-4431 ali 9234 zajemanje sim, lahko neposredno uporabite M5, da BNC kabel za priključitev na naše podatke, ki se osredotočajo kartico.

Q: 6. Kako popraviti senzor?

A: Metoda 1: Običajno dnu senzor ima notranji navoj M5, ki je opremljen z enim od naših vijaki kot standard.Stranke lahko moškega ali ženskega spola niti na svoje lastne opreme za park naše senzorji.2. način: lahko izberete naš enkratni magnetni namestitev komore popraviti naše senzor na površino predmeta, ki se meri.Method3: Lahko neposredno nalepite na površini stranke meri predmet z lepilom.

V: 7. Kako izbrati območju senzorja?

A: Glede na različne namene uporabe, bo naš oddelek za podporo strankam priporočamo, različne vrste senzorjev.Stranke je treba opisati theproject zahteve v čimbolj podrobno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki