10pcs/Veliko Šifon Cvetlični Obliž Nalepke z 3D Pearl Princesa Krono Dekor Kawaii Dekle Lase, Nakit DIY Glavo Posnetek Pokrivala

10pcs/Veliko Šifon Cvetlični Obliž Nalepke z 3D Pearl Princesa Krono Dekor Kawaii Dekle Lase, Nakit DIY Glavo Posnetek Pokrivala

w92677

Novo

Na zalogi

€14.31 €12.88
Količina

Oznake: amazfit gts usnje, nail biser, pearl tkanine krono, sladkovodnih biserov tiara, krono zidu, diamond nalepka, mansati tiara, vintage baročno poročne tiara krono, beauty queen krono, čebela krono.

Prouducts podrobnosti :

Velikost: približno 5,5-6 cm

Uporaba: hairband/oblačilo, okrasni dodatki

Pakiranje: o 10pcs na vrečko

Barva: kot je vaša izbira,če potrebujete speical količina za nekatere barve,pls, kontaktirajte me prosto

Če imate kakršno koli zahtevo,prosimo, kontaktirajte me prosto

Plačilo

Obstaja veliko različnih vrst plačila lahko izberete v www.kooncept.si.Predlagamo, DEPOZITNI in plačila s kreditno kartico je tudi varen tako za nas,ker bo noraml postopek,približno 24 ur za www.kooncept.si, da potrdite podatke o kreditni kartici,v tem času,za varnost obeh straneh,se ne moremo dovoliti, da ladja,in predmetov, ki bodo dobavljeni v 1-2 dneh, ko www.kooncept.si potrdila podatke za plačilo.

Garancija

Smo garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Če je element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 7 dni po prejemu.Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali vračilo kupnine.

MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Povratne informacije

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

-Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej.

-Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Politika Vračanja In Procesa,

A. Če niste zadovoljni s prejeto tovora,iz kakršnih koli razlogov, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.

B. vljudno Prosimo, da nas kontaktirate, preden pošljete element nazaj.

C. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in navedite dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš www.kooncept.si ID.

D.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže vse komponente in pribor je priložen.

F. Vrnitev pošiljke tovorni treba ga plača Kupec

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<