100 kozarcev 15 mm mešane barve flatback ABS smole srcu biser chrysoprase za DIY scrapbooking,SP008

100 kozarcev 15 mm mešane barve flatback ABS smole srcu biser chrysoprase za DIY scrapbooking,SP008

w72966

Novo

Na zalogi

€2.36
Količina

Oznake: sricam, cam ip, kamera dome, kamera zoom, fotoaparat sricam wifi, kamera ip prostem wifi, kamera ip prostem ptz, camera sricam, kamera ip prostem, ptz x.

1.Material: ABS smole

2.Ime izdelka: flatback cvet ABS srce, imitacije biserov

3.Velikost: 15 mm

4.MOQ: 100 kozarcev/veliko

5.Barva: kot slika

6.Pakiranje: opp vrečko,nato prepakirate v papir polje.

7.Uporaba: Vse vrste DIY,t hej so res kul za svoje obrti, kot so rojstni dan/holiday card, izdelava, poroka deco, otroci darilo, šivanje, scrapbooking, lase loki/posnetke, Mobilni telefon deco,prenosni računalnik in vrečko deco, okvir okraskov ect..

O Nas

Smo proizvajalec in trgovec v Yiwu mesto.Obstajajo strokovne službe za raziskave, razvoj in proizvodnja zlitine, smole in steklenih cementa okraski, nošenje opreme in drugih sorodnih izdelkov.Naši izdelki vroče prodajajo v številnih državah in regijah po celem svetu, še posebej, kot je Japonska, Amerika in Evropa.Dobrodošli v nakup predmetov iz nas.Potrudili se bomo za naše poslovanje in da dolgoročno sodelovanje.

Prednosti:

1) So Na Zalogi!

2) so na Voljo standardno: voditi brezplačno, brez niklja in okolje prijazno

3) po Meri, lahko logotip za tiskanje, gravirano, hot-stamp ali lasersko vklesan na.

4) OEM naročila in stranke design so na voljo.

5) Dobra kvaliteta in konkurenčne cene, in pravočasne dostave.

6) Imamo v R&R oddelek, oblikovanje in razvoj novih izdelkov v skladu z najnovejšimi zahtevami trga.

7) Z dolgoletnimi izkušnjami v zunanji trgovini bo v pomoč vam dobra in toplo storitev.

Package:

1pc/pp vrečka,100 kozarcev/big pp torbo, nato izvoz karton

Naše običajno karton velikost:35*40*50 cm; 40*30*25 cm; ali kot strankino zahtevo

Pošiljke:

Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail.Ampak, če bi več kot 300$ , bo ladja s DHL ali EMS brezplačne dostave, ki bodo prišli v 3-6 delovnih dni.

Kitajska post air mail normall bodo prišli v 15-25 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih razlogov,da bo z zamudo nekaj dni.To je lahko do 30-45 dni.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali elemente, v roku 3-7 dni, ko ste zaključili plačilo.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da je kupec odgovoren za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrne shipmengs.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov in kupci, ki so odgovorni za carine.

Plačilo:

Plačevanje Prek www.kooncept.si Depozitni .

Povratne informacije&Stik z nami

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Če imate občutek, da vas ne bo, da me pusti pozitivne povratne informacije, prosimo, da se počutijo udobno, da mi sporočite prvi.Dal ti bom dobro rešitev.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, razen, da smo izključite ob koncu tedna.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<