Kolo Svetilka Za Kolo Anti-Glare Smart Kolo Svetlobe USB Polnilne MTB Spredaj Zadaj Lučka Kolesarjenje Smerniki Kolesarske Opreme

Kolo Svetilka Za Kolo Anti-Glare Smart Kolo Svetlobe USB Polnilne MTB Spredaj Zadaj Lučka Kolesarjenje Smerniki Kolesarske Opreme

w15208

Novo

Na zalogi

€20.20 €14.74
Količina

Oznake: cykling prednja luč, zlato kolo sprednje luči, fenix izposoja prednja luč, ultra svetla izposoja prednja luč, mini prednja luč, izposoja, halogenska prednja kolesa svetlobe, napolnite izposoja prednja luč, medenina motorno kolo, sprednje luči, touring bycicle prednja luč, kolesa spredaj luč high beam.

Opis

Značilnosti:

4 vrste razsvetljave načini

T6 označite lučka kroglice, z vrste načini:svetlo luč, šibka svetloba, bliskavica in fluorescentno rumeno luč.Kolesarji se lahko jasno vidi, razmere na cesti pred cesti in na levi in desni strani ceste, in hkrati, velike poplave samem, ne bodo blokirana, ki jih lastniki telo, ki je primeren za vožnjo vozil za videti, kar ima opozorilo vlogo in zagotavlja varnost vožnje.Žarek je visoko svetlost in dolgega dosega.PS: ne glej ljudi v oči, drugače bo to privedlo do začasne slepote.

Optično Zasnovo, primerna za mesta.

Žarek, ki sije v sprednji lahko razdelimo na tri dele: primarno mesto, drugo mesto, in žaromet.Dolžina glavno mesto je 25 metrov.Pri kolesarjenju, vidnem polju je predvsem v območju 4-40 metrov.Ta površina je svetlo dovolj in enakomerno porazdeljena.Širina sekundarne spot je 4 m, ki se lahko osvetlitev sprednjega kolesa, tako da oviro, ki jo je mogoče najti in obiti v času.

Inteligentni zaslon.

Z veliko baterija zaslon, oči-dokazilo design, pri povezovanju šifranta, obstaja pet zamenljiva načini, ki prikazuje celotno snemanje, eno-način snemanja, največja hitrost, povprečna hitrost in kolesarjenje čas.Dolgo pritisnite eno stikalo za vklop luči način, dolgo pritisnite dvojno stikalo za preklop načina snemanja.

Šest vrst zvoka visoko.

V 120dB rog je zvok, ki je primerljiva avto, piščalka in ima višjo stopnjo opozorilo, izboljšanje varnosti kolesarjenje ponoči in na deževne dni. 38 cm dolgo split žice pod nadzorom rog, zvok, ki se lahko prešli kadar koli lahko pritisnete gumb za vklop piščalko, rog zvok, zvok alarma, kapljično zvok, chirp zvok, chirp zvok.

Velika zmogljivost vgrajeno baterijo.

1500mAh baterija, polnjenje 3.5 ure se lahko uporablja za 3-5 ur, baterije, kakovost, garancija 5 let.Zadaj USB vmesnik, lahko povežete na računalnik, prenosne baterije in drugih polnjenje.

Nepremočljiva in anti-skid design.

Nepremočljiva in anti-skid, se lahko upre rainstorm vremenskih in drugih krutem okolju, hkrati opremljene z drsnim gume znanja, palico in trdno ne izgubijo, enostavno razstaviti in namestiti, primeren za večino krmila.

Specifikacije:

Vrsta:kolesarska svetilka

Material:ABS

Postavka barva:modra

Količina:1pc

Vir svetlobe:T6 LED

Svetlobni Tok:350

Baterija:1500mAh vgrajeno baterijo

Polnjenje:način USB polnjenje

Vzdržljivost:3 do 5 ur

Velikost:10.5*5.7*4.1 cm/4.13*2.24*1.61 palčni(L*W*H)

Neto teža:100 g/3.53 oz

Package:

1*kolesarska svetilka

1*zadaj lučka

1*paket polje

Pakiranje seznam

1*kolesarska svetilka

1*zadaj lučka

1*paket polje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki